Salam Secuiesc Autentic

Gust deosebit într-o rețetă originală, creată cu respect pentru tradiție
.

Rețetă autentică

Undeva în ținutul secuilor, într-un sat parcă uitat de vreme, lângă o apă ce era ba molcomă ba aprigă, pe un mal și pe celălalt erau două gospodării ale unor oameni de bază în comunitatea lor. Moș Attila și Moș Szekelly. Se spune că ei moșteneau cele mai vechi rețete de mezeluri.

Cu mai bine de 30 de zile înainte de a se lăsa iarna peste ținut, adică undeva prin octombrie, cei doi își scoteau rețetele vechi din pivnițele bine păzite și se apucau mintenaș să adauge peste carnea de porc bine măsurată și curat aleasă, frământată de gospodinele lor, prafurile magice și condimentele care nici până astăzi nu s-ar va fi aflat care erau.

Au trecut multe ierni peste povestea celor doi. Cândva, nu foarte demult, un strănepot al ultimului descendent cu nume de SECUI a dat peste comoară. Nu avea să fie în bani sau aur ci într-un scris unic. O rețetă a salamului secuiesc. A respectat fiecare mișcare, ba chiar și orele de hodină, chiar și cântatul întâilor cocoși, dar și zona umbrită și ferită a ținutului secuiesc.

A reușit după mai bine de un an de încercări să readucă acel gust astăzi. Numai la citirea rețetarului, gura începe să plângă și gusturile să se amestece într-un dans nebun al aromelor vechi.
Se spune că odată ce ai apucat acest nărav al degustării secuiești, greu mai poți să renunți la el
.

.

Adaugă gustul tradiției în bucătăria ta

.

Este alegerea corectă pe care o faci din pasiune pentru gusturile fine și pentru rețetele curate, condimentele de calitate și experiența inedită a gustului.

Este gustul salamului din carne atent selecționată pe care îl vei regăsi doar în Salamul Secuiesc MALINA.

.
.

Este gustul sandwich-ului făcut de mamă, este gustul dimineților copilăriei de la bunica, sau gustarea servită în drum spre serviciu.

Indiferent de vârstă, redescoperi bucuria mezelurilor provenite din rețete vechi. Secuiești.

.

Abonează-te

Sunt gusturi care se discută. Alătură-te discuțiilor delicioase despre noutățile Malina, ideile și sfaturile de servire a preparatelor artizanale din carne. Trebuie doar să te abonezi:

Adresa ta de email:

Urmărește-ne!

Sunt gusturi care se discută. Alătură-te discuțiilor delicioase despre noutățile Malina, ideile și sfaturile de servire a preparatelor artizanale din carne. Trebuie doar să te abonezi:

Birou comercial
Str. Aviator Maior Ștefan Sănătescu, nr. 53, sector 1, București
Fabrica și birouri Caracal
Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 105, Caracal, Jud. Olt
Artizani de calitate pentru produse gustoase și naturale pentru consumatorii de carne și produse din carne, servicii dedicate, cu valoare-adaugată.